Post Description
Airfryers kwamen voor het eerst op de markt in 2010 en hun populariteit blijft maar toenemen, vooral de afgelopen jaren, waarin we allemaal thuis koken omarmd hebben. En of je nu al sinds het begin een airfryer gebruikt (en tevreden bent met de smakelijke, gezonde en vetarme resultaten) of overweegt om ermee aan de slag te gaan, het is een goed moment om wat nieuwe recepten aan je repertoire toe te voegen. Ondanks de naam doet deze kleine heteluchtoven veel meer dan alleen frituren. Je zult merken dat je hem ook gebruikt om te bakken, braden en op te warmen. En nieuwe modellen hebben nog meer functies voor een lagere prijs. Deze uitgave staat boordevol recepten voor heerlijke gerechten, van ontbijt (Eggnog French Toast, pag. 11) tot dessert (Molten Lava Cakes, pag. 113), plus hoofdgerechten, bijgerechten en hapjes – dat is elke maaltijd, plus een heleboel feestelijke gerechten, met dit handige apparaat. En als je gewoon trek hebt in een snack, dan is de airfryer ook perfect voor jou, van zoet (Appelchips, pag. 39) tot hartig (Kerriemix, pag. 47). Deze recepten zijn ontwikkeld voor een airfryer van 23 liter (24,5 liter) met een timer van 60 minuten; raadpleeg de handleiding voor instructies over het aanpassen van recepten aan jouw model. We weten zeker dat je net zoveel plezier zult beleven aan het bereiden en eten van deze overheerlijke gerechten als wij!
Comments # 0